NOTE TO AMY

RockNote to Amy is niet een typische rock-band. Dit Nederlandse vijftal combineert het beste van metal, emo en punkrock. De muziek die deze jongens spelen klinkt authentiek, fris en kleurrijk, maar gelijk pikzwart en zwaar ook. Verwacht beukende drums, galloperende bassen, een vette riff aanval en huilende zang. De teksten vertellen je dat er een dunne lijn loopt tussen liefde en haat, hoop en angst en controle te verliezen en ten laste nemen. De jongens worden geprezen om hun energieke live shows. Een optreden van Note to Amy is een bezwete spektakel die je nooit zult vergeten.

In 2007 werd de EP “The Lady’s First Song” uitgebracht, en al gauw speelde de band al meer dan 100 shows door heel Nederland, hierbij waren ze ook te zien als support van o.a. de bands: Coheed & Cambria, Samiam, The Draft, Face Tomorrow, The Hard-Ons, Gob Squad, en nog veel meer.

Met 2011’s release van 'Midnight Arsons / Morning Ghosts' op Graviton Music, is de band nu klaar om nog meer plekken te veroveren en te rocken op andere territoria.

www.notetoamy.nl