postimg1
Jun2011 28

Er zij nog meer foto's online van Weistock, deze kun je hier (slideshow) bekijken. In de loop van de komende week zullen er nog meer volgen.

postimg1
Jun2011 21

Weistock zit er weer op! Ondanks het weer hebben we toch een leuk en druk weekend gehad! De bands deden goed hun best en het was een groot feest bij Aux Raus en Plork en de Aannemers. Ook de nieuwe locatie viel in de smaak, dus hopelijk volgend jaar weer. Uiteraard zijn er wat kleine puntjes die we kunnen verbeteren, maar die filteren we er volgend jaar zeker uit.
Via deze weg willen wij alle (incidentele) vrijwilligers, sponsoren, Steven Seagal oet de Melderse, bands en in het bijzonder de Ruiterclub in Lottum bedanken voor hun medewerking en de fantastische locatie! Voor de liefhebbers: tijdens de regiokampioenschappen van de Ruiterclub zullen op zondag 14 augustus de bands Three Amigos en Nuh optreden.
De foto's gemaakt door Sergej Lojko op zondag staan hier (slideshow), de foto's van InHorst staan hier. In de loop van de komende weken zullen er nog nieuwe foto's toegevoegd worden, dus hou deze site goed in de gaten.
Hieronder zijn nog 2 filmpjes te vinden van de bands Rebounce en Plork en de Aannemers:postimg1
Jun2011 17

Allereerst wil ik even vermelden dat we een parachute, 2 overdekte rokerstenten en een festival tent hebben staan zodat je als bezoeker niet nat hoeft te worden bij eventuele regen... en verder natuurlijk de Weistock webcam!

postimg1
Jun2011 16

De jonge oet de Melderse hebben een te gek introfilmpje voor Weistock gemaakt! Bekijk het hier:

postimg1
Jun2011 16

Zoals jullie misschien al gehoord en/of gelezen hebben is er dit jaar ook een DJ Booth op Weistock! Een speciaal podium waar lokale DJ's de pauzes tussen de bands zullen opvullen! De DJ's die op de DJ Booth zullen draaien zijn natuurlijk de van Idiot Night en Hoedebak bekende Canix All-Stars DJ's, de DJ's van Niks Draait Door en het duo Clean & Monstertruck.

postimg1
Jun2011 15

Planet Eyelash is helaas niet in staat om te komen spelen op ons festival, zij zullen in het najaar wel een optreden in Canix geven... maar niet getreurd want we hebben niemand minder dan Note To Amy weten te strikken om hun plek op het programma in te nemen! Afgelopen weekend zette deze rock band nog een strakke show neer op Gaellus Open Air en zal het nu even dunnetjes komen overdoen op Weistock!
Verder nieuws is dat we op zaterdag tussen 14:00 uur en 17:00 uur slechts €5,- entree vragen, ben er dus vroeg bij! Alle kinderen die nog op de basisschool zitten mogen gratis naar binnen. Ook niet onbelangrijk om te vermelden: Weistock is in een tent, dus het zal droog blijven. Bij slechtere weersverwachtingen zullen we nog meer maatregelen nemen. Hou deze site dus in de gaten!

postimg1
Jun2011 14

De winnaars van de prijsvraag zijn: Alex Maas, Anouk Thielen, Gijs Ebisch, Guus Roosen, Jaimy Wijnhoven, Job van Berlo, Rene Vullings, Rob Janssen, Rolf Peters en Sjuul Stultjens! Proficiat! Jullie kunnen een dagje gratis naar Weistock! Deze week maken we nog meer leuke dingen bekend, dus hou deze site in de gaten!

postimg1
Jun2011 09

Het programmaboekje van Weistock is ook online te bekijken. Dat doe je hier.

postimg1
Jun2011 09

Op de website van Hallo Horst aan de Maas kun je een interview lezen met de organisatie van Gaellus Open Air en Weistock over de samenwerking en de restyling van Weistock. Lees het hier.
Onze collega's van OJC Gaellus in Tienray organiseren dus komende zondag Gaellus Open Air, hier zullen ook de Canix DJ's aanwezig zijn, dus tot dan!

postimg1
Jun2011 08

Dreksbak zal Weistock weer gaan uitzenden met de webcam! Hou dus vanaf volgende week deze website en www.dreksbak.nl in de gaten!

postimg1
Mei2011 19

Zoals de afgelopen jaren hebben we ook dit jaar weer Weistock t-shirts en girlies! De shirts zijn bedrukt op Fruit Of The Loom t-shirts (heavy weight) en zijn verkrijgbaar voor slechts 10 euro. Voor meer informatie klik hier.

postimg1
Mei2011 17

Social media is natuurlijk superhip, en dus ontkomen wij met Weistock er niet aan! We zijn bijvoorbeeld dit jaar voor het eerst te vinden op Facebook! Ook zijn we te vinden op Last.FM, Hyves, Flickr, Myspace, Youtube en zelfs Twitter! Twijfel niet, en voeg ons toe... alvast bedankt!
Oja, vergeet niet mee te doen met de prijsvraag en misschien win jij wel een van die vrijkaarten.

postimg1
Apr2011 29

Wil jij ook gratis en voor niks naar Weistock? Doe dan mee met de prijsvraag en win!

postimg1
Apr2011 20

De Weistock poster is klaar! Bekijk hem hier.

postimg1
Mar2011 17

Net zoals Pinkpop maken wij met Weistock ook ons festival programma bekend! Met de bevestiging van de punk rock dames Planet Eyelash is de line up voor Weistock 2011 rond!
Het live programma zal is compleet met grote namen als Aux Raus en Plork en De Aannemers, degelijke tribute acts aan Rammstein (door Vannstein) en Foo Fights (Monkeywrench), opkomend talent van Rebounce, Planet Eyelash, N.B.R. en Sparrow Falls en uiteraard lokaal talent, dat wordt op Weistock 2011 vertegenwoordig door The Guilt Parade, Epic Fail, Three Amigos en Dirtbag!
Voor beide dagen is er een dagkassa van slechts €7,50, dus hopelijk tot 18 en/of 19 juni bij Rijhal Hoogveld in Lottum!

postimg1
Mar2011 14

We kunnen weer 3 nieuwe namen voor Weistock verklappen! Dit zijn niemand minder dan Monkeywrench, N.B.R. en Dirtbag.
Monkeywrench is een Foo Fighters tribute. Monkeywrench speelt Foo Fighters repertoir, maar is niet een traditionele tribute-band: geen poppenkast, verkleedpartijtjes en andere (bij)zaken om fysiek maar zo veel mogelijk op de originele artiest te lijken. Monkeywrench staat voor 120% energie, fun en bovenal compromisloze rock en is daarmee een waar eerbetoon aan de helden van The Foo Fighters.
N.B.R. zal het publiek vermaken met de muzikale glorie jaren 60's en 70's Rock. Led Zeppelin, Deep Purple, Black Sabbath, Ozzy Osbourne, Jimi Hendrix, maar ook The Rolling Stones, The Beatles en The Who en ga zo maar door!
Op zaterdag zal het festival worden geopend door het uit Horst afkomstige Dirtbag! Dirtbag is een knallende rock band die het publiek eens even lekker wakker zal gaan schudden.
In de loop van volgende week zullen we de laatste band bekend maken, dus hou deze site goed in de gaten.

postimg1
Mar2011 07

Zojuist bevestigd voor Weistock: Rebounce! Deze heren uit Belgiƫ wisten op Prilpop vorig jaar de tent compleet op zijn kop te zetten met hun live electro show... dit gaat een feestje worden!

postimg1
Feb2011 14

Aux Raus zal ook spelen op Weistock! Aux Raus speelt een 'high voltage' mix van punk riffs met opzwepende techno beats en oorwurmende pop melodieen. De muziek van Aux Raus ademt de spirit van alcohol doordrenkte dance parties en de rauwheid van punk shows.

postimg1
Feb2011 07

Goed nieuws voor de liefhebbers van een stevig stukje gitaarwerk, we hebben weer 2 namen voor jullie: Vannstein en The Guilt Parade! Vannstein zal het feest op zondag afsluiten met een geweldige tribute aan Rammstein. Compleet met vuurwerk en lichtshow! The Guilt Parade zal voor een knallend setje metalen zorgen waarvoor de nekspieren goed in vorm moeten zijn!

postimg1
Jan2011 25

Met trots presenteren wij Weistock 2011! Weistock 2011 zal in een nieuw fris jasje gestoken worden. Het festival zal een maandje eerder plaats vinden, namelijk op 18 en 19 juni. Ook zal het festival op een andere locatie plaatsvinden, namelijk op het evenementen terrein bij Rijhal Hoogveld op de Stokterweg in Lottum. Met dank aan Ruiterclub Lottum!
Verder kunnen we jullie nu al de eerste namen verklappen! Dit zijn op zaterdag Plork en de Aannemers en Sparrow Falls en op zondag zullen Epic Fail en Three Amigos aantreden. De komende weken zullen wij de overige bands en artiesten bekend maken, dus hou een oogje op deze website.

postimg1
Jan2011 12

Weistock 2011 zal in een nieuw fris jasje gestoken worden. Het festival zal een maandje eerder plaats vinden, namelijk op 18 en 19 juni. Zet deze datum alvast in je agenda en hou deze site in de gaten voor het laatste nieuws!