Nieuws archief

A Decade Of Malevolence

Gepost op 26 augustus 2016

Legion Of The Damned bestaan sinds hun debut “Malevolent Rapture” in 2006. Het is precies dit jaar dat de band 10 jaar bestaat. Met klassieke songs als “Bleed For Me”, “Werewolf Corpse” en “Legion Of The Damned” zullen ze hun jubileum vieren door nederland te toeren, en dat voor de eerste keer. Dit zal een exclusief eenmalig event zijn. Mis ze niet, de meesters van thrash metal die al eerder op tour het podium deelde met bands als Sepultura, Amon Amarth, Obituary, Behemoth, Cannibal Corpse, Kataklysm, Flotsam & Jetsam, Kreator and Celtic Frost. Legion Of The Damned wil hiermee ook het old-school club toeren door Nederland terug brengen zoals dat veel vaker gebeurde in de jaren ’90.

Bandleider en zanger Maurice Swinkels commenteert: “We hebben er erg veel zin in. De eerste keer dat Legion Of The Damned door Nederland tourt. Meestal speelt de band in Nederland op festivals of spelen ze 1 show tijdens een tournee. Alles heeft te maken met ons 10 jarig jubileum. Daarnaast denken we veel terug aan de jaren 90, waarin het heel gewoon was voor Nederlandse metal bands om door nederland te toeren, denk bijvoorbeeld aan de bekende “Dutch Metal Nights” uit 1998. We willen hiermee de oude vibe een beetje terug laten komen! We gaan dit eenmalig doen, dus ben erbij! Samen met Cliteater en Sisters Of Suffocation maken we dit compleet, het zal een waardevolle speciale avond worden, gezelligheid, bier en een hoop herrie!”

De band zal worden bijgestaan door nederlands pioneers of grind Cliteater en death metal band Sisters Of Suffocation. In Lottum zal ook thrash/grindcore band Collision spelen.

Koop hier je kaartje!

Last minute metal concert

Gepost op 20 oktober 2015

In samenwerking met Slappe Hap en Metal In Canix is het weer tijd voor een bak herrie in de soos op vrijdag 30 oktober! Deze keer 2 doom bands: Bell Witch uit Seattle en Ortega. Check het Facebook event voor meer informatie.

Kermis programma

Gepost op 21 mei 2015

Tijdens het eerste weekend van juli staat alweer de kermis op het programma van het rozendorp Lottum. OJC Canix heeft natuurlijk ook weer wat leuke dingen voor jullie in petto. We beginnen op zaterdag 4 juli met een heuse ‘Kermis Swingparty’. Op zondag 5 juli staat er ook een ‘Kermis Swingparty’ ingepland. Op beide dagen zal Canix open gaan om 23:30 uur en zullen de Canix All-Stars DJ’s ervoor zorgen dat jullie je niet hoeven te gaan vervelen.

Op maandag 6 juli kun je terecht bij OJC Canix om een lekker pilsje te drinken en bij goed weer heerlijk te chillen in een zwembadje. Canix zal geopend zijn vanaf 14:30 uur. In de avond kun je natuurlijk weer terecht om te swingen! Rond 15:00 uur gaat The Clash Of Canix van start! Een stormbaan wedstrijd waar teams van 3 personen het tegen elkaar moeten opnemen! Opgave per team is € 7,50! Geef je op in OJC Canix of stuur een mailtje naar johan.vullings@hotmail.com.

Canix Metal Fest

Gepost op 31 maart 2015

In samenwerking met Metal In Canix is het weer tijd voor een bak herrie in de soos! Deze keer staan er weer drie bands de knallen alsof dit hun laatste dag op aarde is: Infernal Scheiße, An Evening With Knives en The Dukes Of Metal!

De avond zal worden afgetrapt door Infernal Scheiße! Hardcore punk van de bovenste plank. Deze jonge honden zijn geen onbekende meer op de regionale podia en zullen ook Canix op zijn kop komen zetten. Geaf gaas!

Voor de liefhebbers van het lompere werk is An Evening With Knives geboekt! De leden van deze (post)metal/stoner band uit Eindhoven en omstreken zijn geen onbekende meer op de Nederlandse podia... maar nu hebben ze hun krachten gebundeld! Voor fans van Mastodon, Clutch, Corrosion Of Conformity etc.

Niemand minder dan The Dukes Of Metal zijn terug! Deze 90's metal coverband zal jullie de beste knallers voorschotelen... denk aan klassiekers van At The Gates, Fear Factory, Machine Head, Gorefest en nog veel meer. Show me the horns!

30 Past 7

Gepost op 19 maart 2015

Met een Berpong Toernooi, mooi weer en dus terrassen op de zondagmiddag was het weer een mooi weekend voor OJC Canix. Maar niet getreurd het volgende weekend zit er alweer aan te komen met opnieuw een nieuw evenement. 30 Past 7 zal hun vijfjarige jubileum vieren bij ons in de zaal. Dit wordt gevierd door middel van een eigen optreden met een geheel nieuwe set en met de vrienden van 30 Past 7: Source en Stunning Suzy. Dit wil je absoluut niet missen. Dus kom zaterdag 14 maart naar OJC Canix. De deuren zullen om 20:00 uur open gaan.

Dirtbag & Stressed!

Gepost op 18 februari 2015

Dirtbag is terug in Lottum! Ze stonden een aantal jaren geleden al te shinen op Weistock... maar nu gaan ze knallen in het café van Canix! Deze strakke band aangevoerd door een enthousiaste zanger die alle hoge noten raakt gaat voor een feest zorgen. Verwacht fijne covers van Volbeat, Iron Maiden, ZZ Top en meer...

Het voorprogramma is wordt gedaan door het jonge Stressed! Leden uit Lottum en omstreken spelen een set vol met hardrock knallers van onder andere Airbourne!

30 Past 7 bestaat 5 jaar!

Gepost op 28 januari 2015

De Lottumse band 30 Past 7 stond meer dan 5 jaar op de planken met zo’n 150 optredens in alle windstreken. Uiteraard een aantal in Canix, zoals de knallende afsluiter op Beatz & Bandz in 2013! Reden voor een gaaf feest! 30 Past 7 zal de planken bestijgen samen met Source en Stunning Suzy!

De opener is een jonge hardrock/metal band om de avond met veel energie te openen. Veel herkenbaarheid in de muzikale roots van 30 Past 7 en dus een ideale opener. We hebben het over de band Source natuurlijk!

De band die ook al langer bestaat als vandaag en heel wat vlieguren heeft gemaakt zijn de muzikanten van Stunning Suzy uit Horst. Als Classic Rock en Marilyn Monroe een liefdesbaby zouden krijgen dan zou dat Stunning Suzy zijn, naar eigen zegge.

Aflsuiter van dit feest zal natuurlijk 30 Past 7 zelf zijn! we krijgen een upgrade van de setlist te horen met vele extra's! Nieuwe nummers en het toetreden van een toetsenist. Feest!

Galabal

Gepost op 7 januari 2015

Jaja de kerst was weer goed in OJC Canix. In het nieuwe jaar beginnen we met een fijn Galabal waar DJ Styn platen zal gaan knallen. Ook zullen de Canix Huis DJ's voor muziek zorgen tot in de laate uurtjes!

House Of Canix!

Gepost op 9 oktober 2014

Na een succesvolle editie van vorig jaar staat de tweede editie van House of Canix voor de deur. Met dit jaar als grote headliner D-Wayne. Ook deze editie zal de zaal van Canix transformeren in een ware club met strakke lichtshow, dik geluid en vette CO2 jets!

Online Tickets: €5,00 (exclusief € 1,- servicekosten) zijn hier verkrijgbaar!

Timetable:
20.00 t/m 22.00 uur: Pet Detectives
22.00 t/m 00.00 uur: Sergio Silvano
00.00 t/m 01.30 uur: D-Wayne
01.30 t/m 03.00 uur: The Beatbrotherz
Hosted by MC Boogie

D-Wayne
Als protegé van Afrojack en met meer dan 150.000 likes op Facebook is D-Wayne een reizende ster in de EDM wereld. Samen met Afrojack produceert D-wayne muziek, draaien ze, gamen ze en scheppen ze er vooral plezier in om elkaar tot nog grotere hoogte te stuwen. 2014 is het jaar van D-Wayne. Met veel eigen producties als ‘Revel & Africa’, met officiële remixen voor grote sterren als ‘Tiesto & Enrique Iglesias & Jennifer Lopez’ en de mega-hit ‘Freedom’ met Afrojack timmert D-Wayne flink aan de weg om een plek te veroveren in de DJ Mag top 100.

D-Wayne reist momenteel de hele wereld over en draait op festivals als Tomorrowland, 7th Sunday, EDC Las Vegas, Sky City etc. Ook stond D-wayne in het voorprogramma van Avicci in de Ziggo Dome en hebben deze zomer alle partybestemmingen in Europa kennis gemaakt met de sound van D-Wayne. D-Wayne draait regelmatig voor een publiek van 15.000 man of groter en op zaterdag 13 december komt deze reizende DJ ster een vette show geven in OJC Canix.

The Beatbrotherz
In 2013 knalde deze twee heren een dikke set op the Beatz stage tijdens het Beatz & Bandz Summerfestival. Nu hebben Chris Timmermans & Luuk Holtackers de eer om House of Canix te mogen afsluiten! De één leeft voor harde en rauwe beats met dikke bangers, de ander is vocaal gericht met een smooth commerciële saus. Samen betekend dit megastrakke dikke house-sets van hard & dik naar commercieel en actueel!

The Beatbrotherz hebben het podium gedeeld met vele grote namen uit the scene zoals Hardwell, Quintino, Billy the Kit, La Fuente, Vato Gonzalez, Feest DJ Ruud en vele andere. Locaties waar ze geregeld hun skills laten zien zijn Palladio Helden, John Doe, Apollo, Friends, Postkoets, Club Bubbels, Dok6, Summer Kick Off Festival en Beach Bash Festival.

Sergio Silvano
Sergio Silvano is een DJ die garant staat voor een avond rocken! In een technische en innovatieve snelle mix van de vetste houseplaten, gecombineerd met alles waar vrouwen op dansen zorgt hij voor een onvergetelijke set. Hierin is hij eerder vergeleken met o.a. Real El Canario, The Flexican en Feest DJ Ruud. Dit heeft hij laten zien in bekende clubs in Nederland zoals: Paradiso Amsterdam, Palladio Helden, HMH, Time Out etc. Maar ook iedere zomer weet hij clubs en festivals door heel Europa op zijn kop te zetten! Samengevat, zaterdag 13 december zorgt Sergio Silvano ervoor dat de voetjes van de vloer komen!

MC Boogie
Dé MC van Zuid-Nederland komt het publiek opzwepen tijdens de tweede editie van House of Canix. MC Boogie staat bekend om zijn krachtige stem, zijn energie en spontane optredens. MC Boogie heeft met erg veel artiesten samengewerkt waaronder Kid De Luca, Bassjackers, DJ Apster en Sunnery James & Ryan Marciano. MC Boogie is door zijn vele festivalervaring de perfecte artiest om de Limburgers aan dansen te krijgen.

Canix Metal Fest line up compleet!

Gepost op 26 september 2014

Helaas kon Skullhog niet komen spelen op Canix Metal Fest, echter hebben we wel goed nieuws: Collision zal een release show houden van hun laatste Split EP (op vinyl!) en ook death metal band Bones uit België is toegevoegd!

Programma herfst

Gepost op 9 september 2014

Helaas mensen! De zomer is voorbij, maar dat is ook goed nieuws: in OJC Canix zijn er dan weer allerlei activiteiten... check snel de agenda!

Trailer Beatz & Bandz 2014

Gepost op 1 juni 2014

No shit, de trailer voor Beatz & Bandz 2014 is online and kickin! Check hem hier:Er zijn nog steeds kaarten verkrijgbaar bij OJC Canix en Café Zaal Harmonie in Lottum en Ijssalon Passi in Horst!

Lottumse Kermis

Gepost op 1 juni 2014

Dit weekend staat alweer de kermis op het programma van het rozendorp Lottum. OJC Canix heeft natuurlijk ook weer wat leuke dingen voor jullie in petto. We beginnen op zaterdag 5 juli met een heuse ‘Kermis Swingparty’. Op zondag 6 juli staat er ook een ‘Kermis Swingparty’ ingepland. Op beide dagen zal Canix open gaan om 23:30 uur en zullen de Canix All-Stars DJ’s ervoor zorgen dat jullie je niet hoeven te gaan vervelen.

Op maandag 7 juli kun je terecht bij OJC Canix om een lekker pilsje te drinken en bij goed weer heerlijk te chillen in een zwembadje. Canix zal geopend zijn vanaf 13:00 uur. In de avond kun je natuurlijk weer terecht om te swingen!

Foto's Dauwtrappen

Gepost op 23 april 2014

De foto's van de keiharde bikkels met het dauwtrappen staan online!

Foto's Canix Metalfest

Gepost op 7 april 2014

De foto's van Canix Metalfest staan online!

Dit weekend: Canix Metal Fest

Gepost op 2 april 2014

Lottum Metal City? Jazeker! Het is een tijdje geleden, maar als vanouds zijn er dit weekend weer een aantal metal bandjes geregeld voor een heerlijk avondje headbangen, bloed gorgelen en bier drinken! Op Canix Metal Fest zullen onder andere Maniac Forces, Born Of Flames en Villainy spelen alsof hun leven er vanaf hangt... jij toch ook?!

Stoere Patsers video's!

Gepost op 31 maart 2014

Op het Hoedebal mochten we genieten van een reunie optreden van de Stoere Patsers, uiteraard heeft Frankie dit weer mooi opgenomen:

Foto's Hoedebal

Gepost op 14 maart 2014

De foto's van het Hoedebal staan online!

Dit weekend: Boorebrulluf en Hoedebal

Gepost op 18 februari 2014

Dit weekend hebben we maar liefst 2 actviteiten voor jullie in petto! Zaterdag is het tijd voor de Boorebrulluf! Dit spektakel gaat plaats vinden in de Harmoniezaal en uiteraard is iedereen uitgenodigd. Feest gegarandeerd!

De dag erna is het tijd voor het Hoedebal in de soos! Zoals je ziet spelen Source en De Stoere Patsers ook... tot dan!Canix All-Stars Tribute filmpjes!

Gepost op 22 januari 2014

Frankie liep weer rond met de camera, de eerste filmpjes staan online:

Canix All-Stars Tribute foto's

Gepost op 21 januari 2014Bekijk de foto's van Canix All-Stars Tribute!

Canix All-Stars Tribute was geslaagd!

Gepost op 20 januari 2014

Afgelopen weekend vond er alweer de 5e editie van Canix All-Stars Tribute plaats in Lottum! Maar liefst 10 bands deden een tribute aan een van hun helden voor het Lottumse publiek. Dat de shows speciaal waren mocht ook niet geheel onvermeld blijven: Remorse, 30 Past 7 en Chantilly Lace speelde met gastmuzikanten, Infernal Scheisse hilarische vleespetten en als absolute klapper natuurlijk de samenwerking tussen Frans en Nuh tijdens 'Taxi Nao Lottum'! Binnen enkele dagen hopen wij de fotos en filmpjes te laten zien hier op deze site, dus stay tuned!

Verder: helaas moeten we mededelen dat de film primiere van Steven Seagal Oet De Melderse komende zondag niet door kan gaan. De filmpjes zijn nog niet helemaal af en half werk gaan we natuurlijk niet aan beginnen. Binnenkort komen we dus met een nieuwe datum en dan komt het helemaal goed!

Dit weekend: Canix All-Stars Tribute!

Gepost op 16 januari 2014

Zaterdag is het tijd voor alweer de vijfde editie van de Canix All-Stars! We willen via deze weg mededelen dat er nog kaarten verkrijgbaar zijn, maar de voorverkoopt loopt wel hard (vanmiddag waren even alle kaartjes op bij een van de voorverkoop adressen)... haal dus nog snel je kaartje bij OJC Canix, 't Pumpke of Passi. Kost niet duur, 50 cent per band!

Ook niet geheel onbelangrijk, OJC Canix is een uurtje eerder open dan normaal. Dit omdat er zoveel bands spelen... zorg dus dat je om 19.00u sharp staat voor de comeback van Source! Bij deze alvast een tijdschema:

20.00u – 20.15u Source - Rammstein
20.30u – 20.45u Infernal Scheisse - Beasty Boys
21.00u – 21.15u Bruut Sabbath - Black Sabbath
21.30u – 21.45u Bones - Adele
22.00u – 22.15u Chantilly Lace - Creedence Clearwater Revival
22.30u – 22.45u Z.O.D. - S.O.D.
23.00u – 23.15u Remorse - Elvis
23.30u – 23.45u Three Amigos - Vengenace
00.00u – 00.15u Nuh… - Frans
00.30u – 00.45u 30 Past 7 - Golden Earring

We hebben al enkele previews mogen ontvangen en kunnen jullie niks anders vertellen dan dat het heel erg vet gaat worden! Tot zaterdag!

Boorebrulluf OJC Canix!

Gepost op 12 januari 2014

Weej wille ow vaan haarte oétnuudige op os Boorebrulluf op 22 fibberwari in dun Hermeneejzaal.

De trouwereej begint um 20.11 oor mit aansloetend de reseptie.

Roy Gubbels en Guusje Aerts

Ok ziede vaan haarte welkom op de vreejgezellefiest op 15 fibberwari in de soos, tot daan!

Tijdschema Canix All-Stars Tribute

Gepost op 10 januari 2014

We zijn inmiddels al flink bezig met de voorbereidingen voor Canix All-Stars Tribute! Bij deze presenteren wij dan ook trots aan jullie het tijdschema:

20.00u – 20.15u Source - Rammstein
20.30u – 20.45u Infernal Scheisse - Beasty Boys
21.00u – 21.15u Bruut Sabbath - Black Sabbath
21.30u – 21.45u Bones - Adele
22.00u – 22.15u Chantilly Lace - Creedence Clearwater Revival
22.30u – 22.45u Z.O.D. - S.O.D.
23.00u – 23.15u Remorse - Elvis
23.30u – 23.45u Three Amigos - Vengenace
00.00u – 00.15u Nuh… - Frans
00.30u – 00.45u 30 Past 7 - Golden Earring

Kaarten kosten slechts € 5,- per stuk en zijn verkrijgbaar bij de volgende voorverkoop adressen:

OJC Canix
Broekhuizerweg 1
5973 NW Lottum, NL
Tel. 077-4632202

't Pumpke
Markt 5
5973 NR Lottum, NL
Tel. 077-4631436

Passi
Wilhelminaplein 5b
5961 ES Horst
Tel. 077-3980708

Voorverkoop Canix All-Stars Tribute

Gepost op 6 januari 2014De voorverkoop voor Canix Allstars Tribute is begonnen! Dagkaarten kosten slechts € 5,- per stuk. De entreekaarten zijn verkrijgbaar bij de volgende voorverkoop adressen:

OJC Canix
Broekhuizerweg 1
5973 NW Lottum, NL
Tel. 077-4632202

't Pumpke
Markt 5
5973 NR Lottum, NL
Tel. 077-4631436

Passi
Wilhelminaplein 5b
5961 ES Horst
Tel. 077-3980708

Canix All-Stars Tribute

Gepost op 28 december 2013

Dat er in Lottum veel bands rondlopen is inmiddels wel bekend, maar onder de naam Canix All-Stars worden ook deze keer weer hun krachten gebundeld om een groot concert te organiseren.

Dat ook deze editie speciaal zal worden staat nu al vast! De bezoeker kan straks genieten van een aantal vaste waardes van de reginale podia zoals Three Amigos, Bones, 30 Past 7 en Infernal Scheiße! Exclusievere optredens komen van Nuh en Z.O.D., maar ook zal Bruut Sabbath een van hun eerste optredens hier geven!

30 Past 7 - Golden Earring
Three Amigos - Vengeance
Chantilly Lace - Creedence Clearwater Revival
Source - Rammstein
Bones - Adele
Remorse - Elvis
Infernal Scheiße - Beasty Boys
Z.O.D. - S.O.D.
Nuh - Frans
Bruut Sabbath - Black Sabbath

Kaarten zijn vanaf 1 januari te verkrijgen bij:
OJC Canix Lottum, 't Pumpke Lottum en Passi Horst.

Film Marathon

Gepost op 26 december 2013

Het tijdschema voor de film marathon morgen:

12.00u World War Z
14.15u Ted
16.30u The Intership
18.45u Django Unchained
21.45u The Hangover 3
23.45u Iron Man 3

Kerstprogramma

Gepost op 11 december 2013

Kerstmis komt er weer aan! Ook dit jaar zullen er veel te gekke activiteiten plaats vinden in OJC Canix! Kijk snel in de agenda en ben er bij...

Dit weekend: Galabal

Gepost op 9 december 2013

Afgelopen zaterdag vond er een geslaagde editie van House Of Canix plaats in Canix! Komend weekend is het weer feest, dan maken we plaats voor een heus Galabal! Dress in style natuurlijk!

Dit weekend: House Of Canix!

Gepost op 3 december 2013

Zaterdag is het weer tijd voor een groot feest: House Of Canix. Vanaf 20.00 uur zullen de beats uit de speakers knallen! Kaarten zijn verkrijgbaar bij Canix, Passi en 't Pumpke!Uitslag Lottumse Toepkampioenschappen

Gepost op 18 november 2013

Dames & heren, gister was er gestreden voor de inmiddels broemde Lottumse Toepkampioenschappen! De top 3 die in de prijzen gevallen is:

1. Ruud Heinemans
2. Toby Janssen
3. Chris van Iperen

Gefeliciteerd heren!

Sunday Zombies And The Brain & Velvety!

Gepost op 14 november 2013

De Sunday Zombies & The Brain zijn een belevenis. Ze weten hoe ze een zaal op de kop moeten zetten en ze doen dat met eigen repertoire. De leadsinger heeft uitstraling, het repertoire ligt makkelijk in het gehoor, en duidelijk is waar men de inspiratie haalt: Steppenwolf, Metallica, Pearl Jam en soms een falsetto-stukje dat doet denken aan Deep Purple. Maar dat off-beat tintje dat een band uniek en alternatief maakt, zelfs daarin werd uiteindelijk voorzien. Zo zou Metallica kunnen klinken als ze Nederlands hadden gezongen!

Het voorprogramma is Velvety! Deze 4-mans formatie uit Meterik wijkt met hun alternatieve rock behoorlijk af van het standaard coverband-repertoire. Met nummers van oa The Cure en The Dead Weather worden afwisselende sets neergezet waarbij de nadruk wordt gelegd op de luisterervaring. Velvety brengt een sfeervolle avond met een fluwelen sound.

Trailer House Of Canix!

Gepost op 13 november 2013

Mega dikke trailer voor House Of Canix. Check hem hieronder!

OJC Canix update!

Gepost op 21 oktober 2013

Via deze weg willen wij de organisatie van de Lottumse Popkwis bedanken voor hun inzet en toffe evenement!

Verder nieuws is natuurlijk dat er in januari 2014 weer een nieuwe editie van Canix All-Stars zal plaats vinden! Bands die al toegezegd hebben zijn: Bones, Bruut Sabbath (eerste optreden!), Infernal Scheiße, Remorse, Source en Z.O.D. (reunie!). Ook is al duidelijk dat het een tribute gaat worden, welke bands er gecoverd worden zullen we binnenkort bekend maken!

Nog meer: vrijdag is het weer feest in OJC Canix! Na een daverend succes van het ‘Mega Frikadellen Festijn’, ‘Het grote Canix Bitter-Ball’, ‘Fiësta Mexicano' en 'Viva Viandellos' is het deze keer tijd voor kipnuggets op de ‘Chicken Tonight’. OJC Canix houdt ook wel van een kipnuggets op zijn tijd, vandaar dat het ‘Chicken Tonight’ in het leven is geroepen. Houd jij ook wel van een fabrieksmatig geproduceerd, in een speciale vorm geperst stukje gekruid kip? Dan is deze avond zeker iets voor jou. Op deze avond zullen verder de Canix DJ’s zorgen voor de mooie muziekjes die bij een dergelijke avond horen. En alsof dit nog niet genoeg is: kost een drankje slechts 1 euro!

Dit weekend Popkwis!

Gepost op 14 oktober 2013

De Lottumse Popkwis is weer terug! Aan de hand van muziek- en geluidsfragmenten, hoezen, foto’s en diverse tussenrondes worden de deelnemers getest op hun parate muziekkennis van pakweg de afgelopen honderd jaar! Het beloofd dus een heel spektakel te worden daar in Lottum! Vanuit het hoger gelegen cafe van Canix heb je een perfect uitzicht over het hele gebeuren. Ideaal ook om de uitdaging aan te gaan om met een van de publieksrondes mee te doen waarmee ook dit jaar weer leuke prijzen mee te winnen zijn!

Idiot Night XXXIV uitverkocht!

Gepost op 11 oktober 2013

Idiot Night XXXIV is uiterverkocht! Oeh yeah!

Binnekort: Idiot Night XXXIV

Gepost op 6 oktober 2013

Dit weekend is het weer tijd voor het feest der feesten! Idiot Night XXXIV!Programma najaar

Gepost op 5 augustus 2013

Neem snel een kijkje in de agenda, want het eerste gedeelte van het programma van het najaar is online!

Beatz & Bandz Summerfestival Trailer

Gepost op 23 juli 2013

Met trots presenteren wij jullie de trailer voor het Beatz & Bandz Summerfestival wat over 1,5 week gaat plaatsvinden bij Rijhal Hoogveld in Lottum! Er zijn nog steeds kaarten verkrijgbaar bij OJC Canix en Café Zaal Harmonie in Lottum en Ijssalon Passi in Horst!

Lottumse Kermis

Gepost op 2 juli 2013

Tijdens het eerste weekend van juli staat alweer de kermis op het programma van het rozendorp Lottum. OJC Canix heeft natuurlijk ook weer wat leuke dingen voor jullie in petto. We beginnen op zaterdag 6 juli met een heuse ‘Kermis Swingparty’. Op zondag 7 juli staat er ook een ‘Kermis Swingparty’ ingepland. Op beide dagen zal Canix open gaan om 23:30 uur en zullen de Canix All-Stars DJ’s ervoor zorgen dat jullie je niet hoeven te gaan vervelen.

Op maandag 8 juli staat is het dan eindelijk de tijd om de potterskast van het afgelopen jaar te lichten. Tijdens de middag kun je terecht bij OJC Canix om een lekker pilsje te drinken met een kleine snack erbij. Canix zal geopend zijn vanaf 13:00 uur. In de avond kun je natuurlijk weer terecht om te swingen!

Examenfuif

Gepost op 24 juni 2013Vrijdag a.s. is er voor alle geslaagden en hun vrienden, familie, vage (on)bekenden, dorpsgenoten etc.een examenfuif!

Beatz & Bandz voorverkoop

Gepost op 3 juni 2013De voorverkoop voor Beatz & Bandz Summerfestival is begonnen! Dagkaarten kosten slechts € 5,- per stuk. Voor € 9,- kun je een combi kaarten krijgen. De entreekaarten zijn verkrijgbaar bij de volgende voorverkoop adressen:

OJC Canix
Broekhuizerweg 1
5973 NW Lottum, NL
Tel. 077-4632202

Café Zaal Harmonie
Hoofdstraat 8
5973 NE Lottum
Tel. 077-4632945

Passi
Wilhelminaplein 5b
5961 ES Horst
Tel. 077-3980708

Beatz & Bandz line-up compleet

Gepost op 28 mei 2013

Het programma van de eerste editie van Beatz & Bandz Summerfestival is compleet! Infernal Scheiße en System Pilot maken het Bandz podium compleet en het nieuwe Lottumse DJ duo Pet Detectives zullen het Beatz podium openen!

Infernal Scheiße
Infernal Scheiße is een nieuwe hardcore/punk band uit Horst en omstreken. Dit energieke en gestoorde vijftal bestaat uit leden en ex-leden van The Schmucks, Remorse en Maniac Forces. Ze spelen voornamelijk covers van onder andere The Exploited, Sick Of It All en Slapshot... mosh it up!

Pet Detectives
Pet Detectives, dit zijn 2 jonge gasten uit het Canix Huis DJ team! Ze zorgen al op menig feestje voor de beste house en dance knallers en zijn nu klaar voor Beatz & Bandz!

System Pilot
System Pilot is geen onbekende meer op de Lottumse podia, ze hebben al mogen schitteren in OJC Canix, Weistock, het motortreffen en diverse prive feestjes! Het doel van System Pilot is het neerzetten van een energieke en strakke set met hardrock covers uit de jaren 70 en 80! Denk hierbij aan bands als AC/DC, Rainbow, Deep Purple, Kiss, Aerosmith, Journey, Bon Jovi etc.

Voor meer informatie over de artiesten en het festival kijk dan snel op www.beatzandbandz.nl of www.facebook.com/beatzandbands.

Fortarock Busreis details

Gepost op 28 mei 2013

Op zaterdag 1 juni vertrekt er weer een bus naar Fortarock in Nijmegen! Zorg zelf voor je kaartje, dan zorgen wij voor de bus. De bussen zitten vol, je kunt je niet meer opgeven.

Route 1:
Lottum bij OJC Canix vertrektijd: 10.45

Route 2:
Horst bij de Merthal vertrektijd: 10.40
Wanssum bij de bakker vertrektijd: 11.05
Venray parkeerplaats bij Gamma vertrektijd: 11.15

De kosten zijn € 11,- p.p. en dienen contact bij de chauffeur te worden afgerekend. We hebben ervoor gezorgd dat er genoeg bier aanwezig is in de bus, verder beschikt elke bus ook over een toilet.

Fortarock biedt een hele hoopfenomenale bands vanover de hele wereld, dus de line-up barst uit z’n voegen met namen als: Rammstein, Volbeat, Motörhead en nog veel meer zal dit een goed feest worden! Kijk voor meer info op www.fortarock.nl.

The Devil's 3rd op Metal Night

Gepost op 23 mei 2013Collision is in verband met een heftige schouder blessure helaas genoodzaakt om hun optreden in OJC Canix te cancellen. Maar niet getreurd, The Devil's 3rd zal hun plek met enthousiasme opvullen! Deze jonge band uit Tilburg en Vierlingsbeek speelt een mix tussen thrash en heavy metal! De volgorde is volgens de flyer:

State:Chaos op Metal Night!

Gepost op 23 april 2013

De thrash metal band State:Chaos zal ook spelen op de Metal Night! State:Chaos heeft een aantal jaren geleden een vette show mogen spelen op Weistock en zal het nu nog eens dunnetjes (of gewoon supervet!) over doen!

Slayer busreis gecancelled

Gepost op 23 april 2013

Helaas, we hebben te weinig animo om de bus richting Slayer door te laten gaan. Je kunt je als je uit Lottum komt wel melden bij Wouter, Ser, Etienne of Koen. Deze mannen gaan (uiteraard) wel en zijn nog snode plannen aan het smeden om richting Kerkrade te gaan.

Dit weekend: 2 activiteiten!

Gepost op 12 april 2013

Hallo vriendjes en vriendinnetjes, dit weekend hebben we maar liefst 2 activiteiten voor jullie in petto! Vanavond zullen we voor de dance liefhebbers een Ultra Music Night organiseren! Ultra Music Festival is een supervet festival in America en wij zullen de muziek lekker vet streamen op groot scherm en uiteraard via onze boxen!

De rock fans kunnen zondag aan de bak, dan komen er 2 bandjes spelen: Highway en Once Again! Highway komt uit Lottum en speelt ruige covers van onder andere ZZ Top. Ook Once Again is geen vreemde meer in de regio, deze jongens uit America en Melderse (met Ron 'Seeuuureee jooongg, Tammi joooonnggg, Marcellis meegggjeeee' Cox op bass) zullen laten horen hoe je vette punkrock maakt!

Verder nieuws is dat de bandprofielen te lezen zijn op de website van Beatz & Bandz (www.beatzandbandz.nl) en de nieuwe datum voor het metal feest is ook bekend: 25 mei... dan heb je nog even tijd om je haren te laten groeien.

De eerste namen voor Beatz & Bandz

Gepost op 4 april 2013

Terwijl veel mensen in de kou nog de laatste paaseieren aan het zoeken zijn, zit de organisatie van Beatz & Bandz al helemaal met de gedachte bij de zomer! De programmering is momenteel druk bezig om het programma voor het Beatz & Bandz Summerfestival in elkaar te knutselen... Een deel van het programma is bevestigd en dat mag gemeld worden!

Afterpartees
Afterpartees is een band die een ruwe mix speelt van surf, pop en rock uit de regio Horst. Ze zijn een energieke band die er graag een gek feest van maken van hun knallende nummers.

Beat Brotherz
Deze twee heren uit Helden die samen dezelfde passie voor muziek deelde besloten om samen te gaan draaien. Dit duo heeft al bij grote artiesten in de line-up mogen staan zoals La Fuente, Hardwell en Billy the Kitt. Beat Brotherz zullen de vetste house en dance platen aan elkaar gaan mixen en er een te gekke party van te maken!

Jamestown
Jamestown is een onvervalste punkrock band uit het zuiden van het land die over de dingen recht vanuit het hart rockt. Met energieke en snelle nummers waar de rikketik een klopje sneller van zal slaan zullen ze het podium van de Bandz stage bestormen!

The Mothmen
Dit garagerock-trio komt uit Sevenum en bezit maar liefst drie frontmannen! The Mothmen zal zorgen voor een knallende show van met hun nummers die maar net tegen de 2 minuten aan tikken. Ze halen hun invloeden uit bands als The Hives, The White Stripes en Danko Jones.

Marloes Nogarede
Marloes was een van de ontdekkingen bij het straatfestival Cambrinus, Kunst en de Buren vorig jaar. Ze verraste daar iedereen met haar krachtige stem en haar mooie eigen nummers. Op het Beatz & Bandz Summerfestival zal Marloes Nogarede een akoestische set doen en speelt naas eigen nummers ook werk van Adele, Anouk, Alanis Morissette en Caro Emerald.

Kid de Luca & MC Boogie
De Kid uit Horst is al 12 jaar volop bezig in de muziek en de laatste jaren heeft hij zich helemaal gericht op de Housemuziek. Samen met MC Boogie wordt er op de Beatz stage een super energieke en knallende set van gemaakt.

Wayne Young
Wayne is een echte Techno/Deephouse DJ die van kleine bekendheid kan genieten van Tanzbar. Wayne Young is al zijn hele leven volop bezig in de muziek: van trompet naar electrische gitaar en nu dan uiteindelijk naar de draaitafels. Hij zal er zeker voor zorgen dat het een onvergetelijke dag wordt!

F.A.R.T.
F.A.R.T. staat voor Fabulous Acoustic Rock Tribute… een akoestische tribute aan klassieke rockbands dus! Deze mannen uit Nederweert zullen een ode komen brengen aan bands als Johnny Cash, AC/DC, Dropkick Murphys en AC/DC.

Voor meer informatie over de artiesten en het festival kijk dan snel op www.beatzandbandz.nl of www.facebook.com/beatzandbands.

Ultra Music Night

Gepost op 2 april 2013

Vrijdag 12 april is het Ultra Music avond in OJC Canix. Ultra Music festival is het groote dance feest van de wereld en is 2 weken geleden gehouden in Miami (VS). De gehele avond worden livesets/broadcasts van o.a. Hardwell, Nicky Romero, Swedish House Maffia. Uitgezonden op groot scherm. Met de deuntjes op de achtergrond natuurlijk.

Foto's Viva Viandellos

Gepost op 25 maart 2013

De nieuwe foto's staan online!

Vrijdag: Viva Viandellos

Gepost op 18 maart 2013

Na een daverend succes van het ‘Mega Frikadellen Festijn’, ‘Het grote Canix Bitter-Ball’ en ‘Fiësta Mexicana’ is het deze keer tijd voor ‘Viva Viandellos’. De Viandel is vleesproduct dat wordt gefrituurd. Het is een variant op de frikandel. De viandel is qua smaak hiermee vergelijkbaar, maar is in een krokanter jasje gestoken, waarna gebakken, het uiterlijk iets weg heeft van een Vietnamese loempia. en is een zeer gewilde snack in de lokale frietkraam. OJC Canix houdt ook wel van een Viandelke op zijn tijd, vandaar dat het ‘Viva Viandellos’ in het leven is geroepen. Houd jij ook wel van een fabrieksmatig geproduceerd, in een speciale vorm geperst stukje gekruid paard-varken-rund-kip? Dan is deze avond zeker iets voor jou. Op deze avond zullen verder de Canix DJ’s zorgen voor de mooie muziekjes die bij een dergelijke avond horen. En alsof dit nog niet genoeg is: de entree is slechts 15 euro waarna de portemonnee niet meer getrokken hoeft te worden.

Beatz & Bandz Summerfestival 2013

Gepost op 13 maart 2013Vorige zomer was het prachtig voor de jeugd in Lottum en omstreken… maar er was toch iets dat er gemist werd: dit was geen half crashende jumbo jet die op de maas een noodlanding moest maken of een olifant die dacht dat hij de paashaas in een tutu was… geen van dit alles! Het ontbreken van een festival in Lottum was wat er miste, en daar moest verandering in komen vonden de vrijwilligers van OJC Canix!

Een nieuwe zomer met nieuwe mogelijkheden! Een nieuwe generatie OJC Canix vrijwilligers heeft de koppen bij elkaar gestoken en organiseren van een nieuw festival is begonnen. Namelijk het goednieuwe Beatz & Bandz Summerfestival! Dit festival zal in de zomer van 2013 op 2 dagen plaats vinden, namelijk op zaterdag 3 augustus en zondag 4 augustus!

Beatz Stage
Op het Beatz & Bandz Summerfestival wordt er voor ieder wat wils geboden. Er komt een heus dance stage waar de beste DJ’s komen draaien met de lekkerste, grootste en dampende hits gemixt zullen worden. Dit podium wordt uiteraard aangekleed met een supervette lichtshow!

Bandz Stage
Voor de rockers komt er een tent die de hele dag gevuld zal worden met de beste rock, pop, punk en metal bands! Met dit podium zal lekker vroeg worden begonnen. Denk aan de combinatie van de beste bands uit de regio, maar hier zal ook een landelijke topper tussen te vinden zijn!

De vrijwilligers van OJC Canix zullen zorgen voor een prachtige locatie, die net als de laatste editie van Weistock zich zal bevinden op het grasveld bij Rijhal Hoogveld!

De eerste namen zullen binnenkort bekend worden gemaakt, dus hou een oogje op de facebook pagina (www.facebook.com/beatzandbandz) of de binnenkort te lanceren website (www.beatzandbandz.nl).

Metal Matinee van zondag verzet!

Gepost op 20 februari 2013

Helaas moeten we i.v.m. ziekte het Metal Matinee van zondag a.s. verzetten naar een nieuwe datum. Waarschijnlijk in mei, meer hierover binnenkort op deze site! Onze excuses hiervoor.

Busreis naar Slayer

Gepost op 20 februari 2013

Op vrijdag 7 juni vertrekt er weer een bus naar Slayer in Kerkrade! Zorg zelf voor je kaartje, dan zorgen wij voor de bus. Opgeven kun nog steeds via een e-mailtje naar pr@canix.nl. Bij genoeg animo kan er ook opgestapt worden in Horst en Tegelen.

Slayer, een van de grootste metalbands ter wereld, naar de Rodahal in Kerkrade. De Amerikaanse thrash metalband Slayer is in 1981 is opgericht door de gitaristen Jeff Hanneman en Kerry King. Zanger/bassist Tom Araya en drummer Dave Lombardo maken de band compleet. Na twee succesvolle albums brak Slayer in 1986 wereldwijd door met het album “Reign in Blood”, het album wordt door velen als absolute thrash metal klassieker gezien. Mede door dit album groeide Slayer uit tot één van de `Big Four’. Metallica, Anthrax en Megadeth maken het kwartet van de grootste vier thrash metalbands uit de jaren ‘80 compleet.

Filmavond vrijdag

Gepost op 19 februari 2013

Op deze avond draaien we 2 films op groot scherm, The Departed en Space Balls!Hoedebal foto's!

Gepost op 5 februari 2013

De foto's van het Hoedebal staan online!

Zondag Hoedebal!

Gepost op 29 januari 2013

Hoedebal, het jaarlijkste carnavals festijn van OJC Canix! De dag voordat het Gekke Maondaag is, zal dit grote festijn nog een keer losbarsten. Hoedebal staat ook voor een alternatief carnaval: de carnavals muziek is er niet, maar feestmuziek wel natuurlijk! Foute hits uit vervlogen tijden zullen worden aangevuld met een moderne knaller die momenteel in de top 40 staat. Van een polonaise (uiteraard) tot vogeltjesdans tot tango tot een moshpit, alles is mogelijk!

Natuurlijk heet het feest niet voor niets Hoedebal: het hoofddeksel is verplicht, bovendien kun je ook nog fantastische prijzen winnen voor de meest originele hoed. Zoals elk jaar zal ook dit jaar de pe(g)chvogel uitgereikt worden, komt de raad van 11, de jeugdraad van 11, de dansgarde en uiteraard muziek!

Live muziek komt deze editie van De Hoegies! De Hoegies zorgen voor een idiote mix van carnavals krakers, hardrock klassiekers en foute smartlappen... dit alles natuurlijk met de nodige 'schreum' en foute humor. Aangevoerd door party ganger 'Gerrit' zal dit uitlopen op een groot feest!

Hoegies op Hoedebal!

Gepost op 9 januari 2013

Live muziek komt deze editie van De Hoegies! De Hoegies zorgen voor een idiote mix van carnavals krakers, hardrock klassiekers en foute smartlappen... dit alles natuurlijk met de nodige 'schreum' en foute humor. Samen met Prins Niek II, De Raod van 11, Jeugdprins Joep I, Jeugdprinses Robin II, de Canix Huis DJ's en nog veel meer zal dit zoals altijd uitlopen op een groot feest!

Nieuwjaarstreffen

Gepost op 17 december 2012

Yoow, allereerst de beste wensen voor 2013! Op zaterdag 19 januari is het weer tijd om het nieuwe jaar in te blazen met een stevig concert bij OJC Canix, namelijk het nieuwjaarstreffen! Met live Patatje Metal, The Covernant en Source!

Foto's Galabal

Gepost op 17 december 2012

Afgelopen zaterdag vond er weer een geslaagde editie van het jaarlijkse galabal plaats in OJC Canix! Bekijk de foto's hier! Verder nieuws is natuurlijk dat we vrijdag beginnen met ons bomvolle kerstprogramma!

Kerstprogramma

Gepost op 3 december 2012

Het kerstprogramma staat online! Bekijk het snel!

Afgelopen weekend

Gepost op 3 december 2012

Yoow, afgelopen weekend konden we maar liefst genieten van 2 activiteiten!

Zaterdag hadden we een tof feestje in de ‘Royal Chicks Euro Party’. De soos zat goed vol en de DJs zorgde voor een uitstekende sfeer. Dat een drankje slechts 1 euro kosten werkte uiteraard ook mee aan de pret. Hopelijk volgend jaar weer!

Zondag was het weer eens ouderwets rocken geblazen met maar liefst 2 bandjes in het cafe! De avond werd afgetrapt met de nieuwe Lottumse sensatie ‘Source’! Ze zijn al een flink stuk beter geworden sinds de vorige keer op Allstars en hadden veel nieuwe nummers van onder andere Iron Maiden, Metallica en nog meer stevig spul. Ik zou zeggen: ga zo door gansterboys. Daarna was het tijd voor ‘Crimson River’, een metal orkestje uit de Hegelsom en Eindhoven volgens mij. Ze brachten een harde set die wel lekker in het gehoor lag. Zanger Danny is natuurlijk geen onbekende voor de bezoekers van Canix, hij heeft al meerdere malen op de planken gestaan met zijn vorige hitformatie ‘Danny en de Swingende Anuskorsten’. Wellicht tot de volgende keer!

Winnaars toepkampioenschappen!

Gepost op 26 november 2012

Dames & heren, gister was er gestreden voor de Lottumse toepkampioenschappen! De top 3 die in de prijzen gevallen is:

1. Toby Janssen
2. Luc Hermse
3. Willem Seuren

Gefeliciteerd heren! Hou deze website in de gaten voor de volgende opgaves!

Verder nieuws! Komend weekend hebben we maar liefst 2 activiteiten voor jullie in petto: allereerst de Royal Chicks Euro Party, een aantal dames hebben weer hun jaarlijkse feestje! Drankjes kosten een euro en de gezelligheid is gratis! Zondag komen er maar liefst 2 rock/metal bands optreden: Source en Crimson River... mis dit niet mensen!

Foto's Idiot Night XXXIII

Gepost op 20 november 2012

De foto's van de Idiot Night staan online!

Léon, “Goere” †

Gepost op 19 november 2012

Haije wah Goere, geej waas enne echte stoere patser, you had it in your Bones and always one of the Amigos!

Idiot Night was te gek!

Gepost op 18 november 2012

Afgelopen weekend vond er een fantastische editie van Idiot Night plaats! Het was weer eens uitverkocht en dat hebben we geweten: een groot feest. De DJ's zorgde voor de beste hits en de crew had de zaal super aangekleed! Over een aantal maanden zal er weer een Idiot Night plaats vinden, hou deze site in de gaten voor meer info!

Idiot Night uitverkocht!

Gepost op 17 november 2012

Idiot Night is uitverkocht! Ja mensen, jullie lezen het goed. Idiot Night is tot op de bodem uitverkocht, ook zal er geen dagkassa meer zijn! Denken jullie vanavond allemaal aan jullie ID-kaart! Geen ID-kaart is een 16- bandje (ook al ben je honderd miljoen miljard jaar oud)! Neem ook niet je beste jas mee, we hebben geen betaalde garderobe! Tot zover de huishoudelijke mededelingen... wij hebben er zin in vanavond. Hier alvast een voorproefje!

Idiot Night kaarten

Gepost op 15 november 2012

De kaarten voor Idiot Night a.s. zaterdag zijn bij ijssalon Passi in Horst uitverkocht. Enkele kaarten zijn nog te verkrijgen bij OJC Canix zelf en bij cafetaria ut Pumke in Lottum. Kaarten kunnen ook gereserveerd worden tot zaterdagmiddag 16.00 uur. Bel hiervoor 06-43526995. Voor degene die dit te gekke feest niet willen missen, ben er snel bij want op=op!

Agenda update!

Gepost op 1 november 2012

Lieve mensen, de najaars agenda begint steeds meer vorm te krijgen! We hebben onder andere een Galabal, een Royal Chicks Euro Party en nog veel meer voor jullie in petto!

Fiësta Mexicano!

Gepost op 19 oktober 2012

Na een daverend succes van het ‘Mega Frikadellen Festijn’ en ‘Het grote Canix Bitter-Ball’ is het deze keer tijd voor het ‘Fiësta Mexicana’. De Mexicano (ook wel Carrero genoemd) wordt al sinds 1984 geproduceerd en is een zeer gewilde snack in de lokale frietkraam. OJC Canix houdt ook wel van een Mexicano op zijn tijd, vandaar dat het ‘Fiësta Mexicano’ in het leven is geroepen. Houd jij ook wel van een fabrieksmatig geproduceerd, in een speciale vorm geperst stukje gekruid paard-varken-rund-kip? Dan is deze avond zeker iets voor jou. Op deze avond zullen verder de Canix DJ’s zorgen voor de mooie muziekjes die bij een dergelijke avond horen. En alsof dit nog niet genoeg is: de entree is slechts 15 euro waarna de portemonnee niet meer getrokken hoeft te worden.

“Hossa, Hossa, Fiësta, Fiësta MexicanO”

Idiot Night kaartverkoop!

Gepost op 10 oktober 2012

De kaartverkoop voor Idiot Night XXXIII is begonnen! Haal snel je kaartje bij de volgende voorverkoop adressen: OJC Canix Lottum, 't Pumpke Lottum of Passi Horst.

Thema Idiot Night!

Gepost op 3 oktober 2012

Het thema van Idiot Night is bekend!: The Walk Of Fame! De volledige titel is:

Idiot Night XXXIII: The Walk Of Fame: The Wild and Famous Celebrity Hollywood Edition

Je kunt dus vast de klerenkast induiken opzoek naar je beste celebrity outfit.

De Idiot Night Crew staat ook dit jaar weer voor jullie klaar om de zaal om te toveren tot een fantastisch feest. Verder zullen ze op de avond zelf zorgen voor de meest foute en ruigste wedstrijden!

Kaarten zijn binnenkort verkrijgbaar bij:
OJC Canix Lottum, 't Pumpke Lottum en Passi Horst.

Foto's The Bruceband

Gepost op 12 september 2012

Afgelopen zaterdag stond The Bruceband bij ons op de planken, bekijk de foto's hier!

Programma najaar!

Gepost op 9 augustus 2012

Mensen, we hebben het programma in het najaar weer lekker vol zitten met allerlei leuke activiteiten! Wat te denken van een stapel café concerten, een Idiot Night, Fiësta Mexicano en nog meer van dit leuks. Bekijk de agenda snel.

Bruce Springsteen Tribute naar Lottum!

Gepost op 4 augustus 2012

De Bruceband komt naar Lottum! The Bruceband is in 2003 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot één van de beste Bruce Springsteen-Tributebands met een indrukwekkende staat van dienst en met optredens in binnen- en buitenland. Bij The Bruceband kun je dezelfde sfeer verwachten als bij een Bruce Springsteen en de E-streetband-show. Een spetterend concert met muziek van Bruce en veel interactie tussen de band en het publiek!

Foto's Lottumse Kermis!

Gepost op 12 juni 2012

Afgelopen weekend was het weer feest in OJC Canix! Het was kermis in Lottum en wij konden natuurlijk niet achterblijven met de nodige feestjes, check hier de foto's en op naar het Rozenfestival!

Lottumse Kermis!

Gepost op 12 juni 2012

Tijdens het eerste weekend van juli staat alweer de kermis op het programma van het rozendorp Lottum. Tijdens de kermis heeft OJC Canix natuurlijk ook weer wat leuke dingen voor jullie in petto. We beginnen op zaterdag 30 juni met een heuse ‘Kermis Swingparty’. Op zondag 1 juli staat er ook een ‘Kermis Swingparty’ ingepland. Op beide dagen zal Canix open gaan om 22:00 uur. Op beide avonden zullen de Canix All-Stars DJ’s ervoor zorgen dat jullie je niet hoeven te gaan vervelen.

Op maandag 2 juli staat is het dan eindelijk de tijd om de potterskast van het afgelopen jaar te lichten. Tijdens de middag kun je terecht bij OJC Canix om een lekker pilsje te drinken met een kleine snack erbij. Canix zal geopend zijn vanaf 15:00 uur.

Fortarock Busreis update

Gepost op 23 mei 2012

Het is ons gelukt om genoeg mensen te vinden voor een busreis naar Fortarock in Nijmegen! Fortarock biedt 12 fenomenale bands vanover de hele wereld, dus de line-up barst uit z’n voegen met namen als: Slayer, Anthrax, Steel Panther, Trivium en nog veel meer zal dit een goed feest worden! Kijk voor meer info op www.fortarock.nl. Zorg wel zelf voor een kaartje!

De vertrektijden:
11.00 uur: OJC Walhalla, Sevenum
11.10 uur: Merthal, Horst
11.20 uur: OJC Canix, Lottum
11.30 uur: Bakkerij, Wanssum

Foto's vrijwilligersweekendje!

Gepost op 14 mei 2012


De foto's van het vrijwilligersweekendje staan online! Bekijk ze hier!

Busreis naar Fortarock!

Gepost op 5 mei 2012

Metalfans opletten! Op zaterdag 2 juni vertrekt er weer een bus naar Fortarock in Nijmegen! Zorg zelf voor je kaartje, dan zorgen wij voor de bus. Opgeven kun nog steeds via een e-mailtje naar pr@canix.nl. Opstapplaatsen zullen hoogstwaarschijnlijk Lottum, Sevenum, Horst en Wanssum worden.

Outdoor stamina bij het dauwtrappen?

Gepost op 31 maart 2012

Hou jij ook zo van een rustige wandeling, natuur en rust. Dan is dauwtrappen zeker niets voor jou. Maandag 9 april wordt er weer een tocht door de Lottumse moerassen georganiseerd. Met een rugzakje op de rug gevuld met lekkere drankjes trekken de Lottumse jongeren erop uit om de ongerepte bossen van ‘ut schuutwater’ te verkennen. Wil jij ook een keertje ervaren hoe het is om in Jo Bonten zijn schoenen te staan of hoe het voelt om in de huid te kruipen van Bear Grylls? Geef je dan nu op in OJC Canix.

Aansluitend is er een barbecue in de soos. Deze zal vanaf 12.00 uur beginnen. Hiervoor kun je jou ook opgeven in OJC Canix. Deelname aan het dauwtrappen is niet verplicht om mee te mogen barbecueën.

Foto's Rock Tribute

Gepost op 29 februari 2012

Een kleine 100 man trokken er afgelopen zaterdag op uit om 2 van de betere rock tributes te bekijken: Full Nelson en Monkeywrench! Bekijk de foto's.

Limp Bizkit en Foo Fighters naar Canix?

Gepost op 12 maart 2012

Helaas niet, maar we hebben wel 2 fantastische tribute bands komende zaterdag op de planning staan! Zorg dat je dit niet mist papie.

Foto's Leif Ericson en She's Got Legs in Canix!

Gepost op 29 februari 2012

Ondanks dat het de zondag na een zware carnaval was, was het café concert afgelopen zondag een succes! Bekijk de foto's.

Leif Ericson en She's Got Legs in Canix!

Gepost op 22 februari 2012

Hakke takke! Wil je bijkomen van de Carnaval? Heb je zin in bandjes? Dan is kun je zondag naar Canix komen voor optredens van de bands Leif Ericson en She’s Got Legs!

Foto's Hoedebal

Gepost op 14 februari 2012

Afgelopen zondag was er weer traditie getrouw het Hoedebal in Canix! Meer dan 200 mensen wisten hun weg te vinden om een alternatief carnavals feestje te vieren. De band Meijel Allstar Motherfuckers zorgde voor party rock en veel papier... gelukkig hebben we de foto's nog!

Monkeywrench terug naar Lottum!

Gepost op 11 februari 2012

Yoow, afgelopen zomer speelde de Foo Fighters tribute band Monkeywrench op Weistock een supervette show! Dit gaan we nog even vet overdoen op de rock tribute night. Hier zullen ze samen spelen met de Limp Bizkit tribute band Full Nelson... i giet dus wal oan!

Carnaval zonder Carnavalsmuziek!

Gepost op 6 februari 2012

Zondag is het weer tijd voor het Hoedebal, het jaarlijkste carnavals festijn van OJC Canix! De dag voordat het Gekke Maondaag is, zal dit grote festijn nog een keer losbarsten. Hoedebal staat ook voor een alternatief carnaval: de carnavals muziek is er niet, maar feestmuziek wel natuurlijk! Foute hits uit vervlogen tijden zullen worden aangevuld met een moderne knaller die momenteel in de top 40 staat. Van een polonaise (uiteraard) tot vogeltjesdans tot tango tot een moshpit, alles is mogelijk!

Natuurlijk heet het feest niet voor niets Hoedebal: het hoofddeksel is verplicht, bovendien kun je ook nog fantastische prijzen winnen voor de meest originele hoed. Zoals elk jaar zal ook dit jaar de pe(g)chvogel uitgereikt worden, komt de raad van 11, de jeugdraad van 11, de dansgarde en uiteraard muziek!

De live muziek komt dit jaar van de Meijel Allstar Motherfuckers! In het verleden speelde ze in Canix al te gekke shows op Hoedebal en Weistock! De Meijel Allstar Motherfuckers spelen party rock: van AC/DC tot Beasty Boys.

Nieuwe activiteiten!

Gepost op 24 januari 2012

Momenteel zijn we druk bezig om de agenda te vullen voor de winter/lente. De eerste activiteiten staan al online. Bekijk snel de agenda!.

Foto's Idiot Night

Gepost op 12 januari 2012

Afgelopen weekend vond in de soos alweer de 32e editie van Idiot Night plaats! Meer dan 300 man wisten hun weg te vinden naar de party kelder om te feesten tot in de diepe uurtjes. Bekijk de foto's hier.

Verder nieuws is dat de Harry Potter marathon verzet is in verband met de playbackshow.

Komend weekend: Idiot Night!

Gepost op 12 januari 2012

Jazeker dames en heren, de 32e editie van Idiot Night staat weer voor de deur! Momenteel is de soos under construction voor het party paradijs! De hele soos zal worden omgetoverd tot prachtige landschappen uit landen als China en Japan! Denk natuurlijk aan de Chinese Muur, ninja's, draken, de opkomende zon, sushi, lampionnen, walvissen vangen en nog veel meer! Zoals altijd zal het Idiot Night DJ team zorgen voor de beste en foutste songs om op te swingen! Van 80’s en 90’s tot de beste hits van nu! Ik zeg: doen!

Hoedebal in Canix!

Gepost op 9 januari 2012

Op 12 februari is het weer tijd voor het jaarlijkse Hoedebal! Hoedebal, het jaarlijkste carnavals festijn van OJC Canix! De dag voordat het Gekke Maondaag is, zal dit grote festijn nog een keer losbarsten. Hoedebal staat ook voor een alternatief carnaval: de carnavals muziek is er niet, maar feestmuziek wel natuurlijk! Foute hits uit vervlogen tijden zullen worden aangevuld met een moderne knaller die momenteel in de top 40 staat. Van een polonaise (uiteraard) tot vogeltjesdans tot tango tot een moshpit, alles is mogelijk!

Natuurlijk heet het feest niet voor niets Hoedebal: het hoofddeksel is verplicht, bovendien kun je ook nog fantastische prijzen winnen voor de meest originele hoed. Zoals elk jaar zal ook dit jaar de pe(g)chvogel uitgereikt worden, komt de raad van 11, de jeugdraad van 11, de dansgarde en uiteraard muziek!

De live muziek komt dit jaar van de Meijel Allstar Motherfuckers! In het verleden speelde ze in Canix al te gekke shows op Hoedebal en Weistock! De Meijel Allstar Motherfuckers spelen party rock: van AC/DC tot Beasty Boys.

Voorverkoop Idiot Night update

Gepost op 7 januari 2012

Door een kleine miscommunicatie lag de voorverkoop van Idiot Night niet op tijd bij 't Pumpke en Passi. Momenteel is alles geregeld en kun je je kaartje wel halen! Zorg ervoor dat je dit niet mist papie!

Foto's Bierpong en voorverkoop Idiot Night

Gepost op 31 december 2011

OJC Canix wenst jullie alvast een fantastisch 2012! Gister was er een goed bezochte eerste editie van Bierpong. Bekijk de foto's hier.

Ook de voorverkoop van Idiot Night is begonnen! Haal snel je kaartje bij Canix, 't Pumpke of Passi.

Tijdschema Film Marathon

Gepost op 28 december 2011

Bij deze het tijdschema voor de film marathon vanmiddag, ben er op tijd bij, want we gaan meteen vol gas met Machete!

13.30u Machete
15.25u The Hangover 2
17.17u Faster
18.55u Transformers 3
21.39u Jackass 3
23.23u Fast Five

Foto's Canix All-Stars

Gepost op 19 december 2011

Canix All-Stars was een groot feest! Via deze weg willen we alle bands en de organisatie bedanken voor deze fantastische avond! De foto's zijn hier te vinden en een filmpje van Aunt Acid zie je hieronder. Meer filmpjes komen binnenkort online.

Aanvang Canix All-Stars

Gepost op 17 december 2011

In tegenstelling tot de berichten in de media begint Canix All-Stars om 20.00u! Vanaf 19.00u staan de tappers al voor jullie klaar voor een lekker gerstenatje!

Tijdschema Canix All-Stars

Gepost op 15 december 2011

Het tijdschema van Canix All-Stars is ook klaar! Bekijk het hier en zorg ervoor dat je je favoriete orkestje niet mist:

20.00u – 20.15u The Source
20.30u – 20.45u Leif Ericson
21.00u – 21.15u Aunt Acid
21.30u – 21.45u The Guilt Parade
22.00u – 22.15u Swörd Of Glöry
22.30u – 22.45u Bones & Friends
23.00u – 23.15u Three Amigos
23.30u – 23.45u Remorse
00.00u – 00.15u Chantilly Lace
00.30u – 00.45u Nuh...
01.00u – 01.30u 30 Past 7

Er zijn nog steeds kaarten verkrijgbaar bij OJC Canix en Cafetaria 't Pumpke in Lottum en Ijssalon Passi in Horst.Verder nieuws is dat het programma van de film marathon ook online is! Bekijk het hier.

Thema Idiot Night

Gepost op 9december 2011

Het thema van Idiot Night is bekend: het verre oosten! De volledige titel is:

Idiot Night XXXII: The Far East: The Spicy Ninja Dragon Edition

Jazeker dames en heren! De Idiot Night Crew staan ook weer voor jullie klaar om de zaal om te toveren tot een fantastisch feest en zullen ze op de avond zelf zorgen voor de meest foute en ruigste wedstrijden!Kaarten zijn voor het eerst verkrijgbaar bij Canix All-Stars! Daarna zullen ze ook verkrijgbaar zijn bij de overige voorverkoop adressen.

Volledige programma Canix All-Stars

Gepost op 5 december 2011

Het programma van Canix All-Stars is nu helemaal compleet! Cowboys From Hell moest helaas afzeggen, maar niet getreurd! Zanger Bob heeft een nieuw bandje: Aunt Acid. Ze zullen op Canix All-Stars hun eerste show weggeven. Ook zal het jonge The Source uit Lottum hun eerste optreden geven! Het volledige programma ziet er zo uit:

30 Past 7
Aunt Acid eerste show
Bones & Friends speciale set: tribute aan Heart
Chantilly Lace speciale set: classic rock
Leif Ericson speciale set: tribute aan Bloodhound Gang
Nuh speciale set: tribute aan Iron Maiden
Remorse speciale set: tribute aan ZZ Top
Swörd Of Glöry eerste show!
The Source eerste show
The Guilt Parade special set: Lottumse metal
Three Amigos speciale set: tribute aan The Cult

Zorg dus snel voor je kaartje!

Oja, de foto's van het Galabal staan online!

Busreis naar Speedfest informatie

Gepost op 1 december 2011

Het is ons gelukt om genoeg mensen te vinden voor een busreis naar Speedfest in Eindhoven! Speedfest 6 biedt twintig fenomenale bands vanover de hele wereld, dus de line-up barst uit z’n voegen met namen als: Heideroosjes, Peter Pan Speedrock, Danko Jones, Vanderbuyst en nog veel meer zal dit een goed feest worden! Kijk voor meer info op www.speedfest.nl. Zorg wel zelf voor een kaartje!

De vertrektijden:
15.00 uur: OJC Canix, Lottum
15.10 uur: Merthal, Horst
15.20 uur: OJC Walhalla, Sevenum
15.35 uur: Mafcentrum, Maasbree

Intro filmpje Canix All-Stars!

Gepost op 1 december 2011

Het intro filmpje van Canix All-Stars is online! Bekijk het hier:De voorverkoop van Canix All-Stars gaat volgende week van start. De kaarten zijn voor slechts 5 euro te krijgen bij OJC Canix in Lottum, Cafetaria 't Pumpke in Lottum en bij Ijssalon Passi in Horst.

Foto's Royal Chicks Euro Party

Gepost op 28 november 2011

Afgelopen weekend hadden we 2 geslaagde activiteiten! Het weekend is begonnen met de eerste editie van de Royal Chicks Euro Party. Volle bak! Bekijk de foto's op facebook hier.
Gister hebben we kunnen genieten van Steven Seagal oet de Melderse op groot scherm! Er is nog meer dan 2 uur materiaal over, dus dit middagje is zeker voor hethaling vatbaar.
Oja, zaterdag is het weer tijd voor het Galabal! Mis dit niet!

Zondag: Steven Seagal oet de Melderse!

Gepost op 23 november 2011

Zondag op groot scherm: Steven Seagal oet de Melderse op groot scherm! Vanaf 16.00 uur gaan we los!

Mon*star naar Canix!

Gepost op 22 november 2011

Mon*star is een regionale jonge rockband die hard aan de weg aan het timmeren is! Beïnvloed door Velvet Revolver en Black Crowes zijn deze gasten niet meer weg te denken op de podia in regio Venlo. Ze zijn sinds een tijdje bezig met een ingetogen akoestische set en zullen deze ook op Kerstavond in Canix laten horen!

Canix All-Stars voorverkooop en nieuws!

Gepost op 17 november 2011

De voorverkoop van Canix All-Stars gaat volgende week van start. Dit weekend zijn de kaarten al te krijgen bij OJC Canix in Lottum en Cafetaria 't Pumpke in Lottum. Begin volgende week zullen er ook kaarten te krijgen zijn bij Ijssalon Passi in Horst. Zorg dat je snel een kaartje hebt, want Canix All-Stars is regelmatig uitverkocht.

Verder nieuws over het Canix All-Stars concert is dat veel bands spontaan toch iets speciaals gaan doen voor het Lottumse publiek! Altijd mooi meegenomen toch? Zo zullen bijvoorbeeld Bones met zangeres Aniek Janssen een tribute brengen aan Heart, de Three Amigos aan The Cult, Remorse aan ZZ Top en Leif Ericson aan niemand minder dan de Bloodhound Gang! Verder speelt The Guilt Parade een setje Lottumse metal klassiekers en presenteren we een paar nieuwe bands! Zoals je ziet is er vanalles te beleven op deze nu al legendarische editie van Canix All-Stars! Ben dabei.

Discobal foto's

Gepost op 5 november 2011

Het Discobal was geslaagd! Iedereen bedankt voor het komen en tot de volgende activiteiten van 35 jaar Canix! We hebben nog DVD's in de aanbieding, dus pik er eentje op in de soos. De foto's van het Discobal staan online! Bekijk ze hier.

De Canix DVD is klaar!

Gepost op 4 november 2011

De Canix DVD is klaar! Met dank aan Frank Vergeldt (filmen) en Roy Gubbels (samenstelling). Herbeleef de concerten met fragmenten van 35 bands en sfeerverslagen van de afgelopen 5 jaar! Morgen verkrijgbaar in OJC Canix op het Discobal... bestel hem nu!

Filmpje Popquiz 'All The Best'

Gepost op 1 november 2011

Bekijk het filmpje van de Popquiz hieronder!

Volgende week: Discobal & 35 Jaar Canix!

Gepost op 27 oktober 2011

Dit jaar viert OJC Canix zijn 35-jarig bestaan. Dat willen wij vieren op 5 November met een receptie en aansluitend een feest in de vorm van een 'Discobal oude stijl/nieuwe stijl'.

De receptie is van 19.00 tot 20.30 uur en de biertjes zijn op dat moment voor een “ouderwets” lage prijs à € 1,00. Het huidige bestuur zal dan op de bühne staan om alle handjes in ontvangst te nemen. Om 20.30 uur zal voorzitter Dennis Hermse de receptie afsluiten met een korte toespraak. Daarna zetten we het feest voort in de vorm van een discobal! De disco zal een mix zijn tussen oude en nieuwe stijl. Ook vroegere Canix DJ’s zullen weer eens achter de draaitafel staan. De DJ's van deze avond zijn onder andere Vic Keltjens, Sjaak Seuren, Luc Teluy, Wouter Wagemans, Bas van Enckevort, Luc Hermse en nog veel meer!

Bij deze willen wij jou/jullie van harte uitnodigen voor de receptie en het aansluitende feest.

Graag tot dan!
Namens de vrijwilligers en het bestuur van OJC Canix

Foto's uit de oude doos!

Gepost op 21 oktober 2011

Er staan weer nieuwe foto's uit de oude doos online! Dit keer de foto's van 2 activiteiten uit 2005: Idiot Night XIX en El Guapo Stuntteam! Veel plezier ermee.

DJ's Discobal

Gepost op 20 oktober 2011

Zoals op de poster van het Discobal/35 Jaar Canix staat: er komen diverse DJ's uit de Canix historie draaien van toen en nu! Nu kregen we al vaker de vraag wie dat nu zullen worden... we hebben iedereen in spanning gehouden maar kunnen nu met trots de Discobal DJ's bekend maken: Vic Keltjens, Sjaak Seuren en Bas van Enckevort zijn de DJ's van toen, ze zullen worden bijgestaan door de huidige Canix huis DJ's: Luc Teluy, Wouter Wagemans, Luc Hermse en hopelijk Ser Lojko! Zorg dus dat je dit feest niet mist!

Popquiz op TV!

Gepost op 19 oktober 2011

De Popquiz is gefilmt door TV Reindonk! Het item zal worden uitgezonden in de uitzending van Focus op zondag 30 oktober en op maandag tot en met vrijdag daarna. Uitzendtijden: elke dag om 11.00 uur, 19.30 uur en 20.30 uur. Digitaal kanaal 954. Tevens op internet te zien: www.reindonk.nl, en daarna klikken op uitzending gemist bij TV. Veel plezier ermee!

De Canix DVD!

Gepost op 17 oktober 2011Verder nieuws over OJC Canix: in het verleden hebben we met allerlei jubileums verzamel cd's uitgebracht! OJC Canix bestaat dit jaar alweer 35 jaar! We hebben afgelopen jaren diverse verzamel CD’s als Canix Schille, Canix Kán Wal, Southern Comfort en Canix All-Stars uitgebracht met allemaal Lottumse bands en bijbehorende concerten. Anno 2011 hebben we besloten om in plaats van een CD een DVD uit te brengen.

De afgelopen 5 jaar zijn er diverse concerten in Canix op film vast gelegd! Denk aan Weistock, Canix All-Stars, Popquiz, 230 Volt Festival, Galabal, Nieuwjaarstreffen, Idiot Night etc. Op deze DVD vind je dus live concerten terug, maar ook sfeer verslagen!

De DVD is hoogstwaarschijnlijk te krijgen bij het Discobal op 5 november! Reserveren kan ook, dat doe je door een mailtje te sturen naar programmering@canix.nl.

Popquiz geslaagd

Gepost op 17 oktober 2011

Gister vond in OJC Canix de popquiz plaats meer dan 120 muziekliefhebbers lieten hun hersenen kraken om alle muziekfragmenten en platenhoezen te herkennen! Via deze weg willen we de popquiz organisatie bedanken voor de 12 edities die ze in OJC Canix hebben georganiseerd!

Uitslag van de 12e Popquiz:
1e plaats: 4FunkSoulAmigo’s (Echt)
2e plaats: De Evenaar (Venray)
3e plaats: The Outsiders (Amsterdam/Bergen)
Het beste “Lottumse” team: Felix the Housecat!!!
Het winnende team had een scoringspercentage van maar liefst 91%

De prijzen werden dit jaar beschikbaar gesteld door:
Jan Linders (Grubbenvorst), Cambrinus (Horst), TVI Computers (Horst), Sounds (Venlo), Boerenbond (Swolgen), Rozenfestival (Lottum), Canix (Lottum) en Hoorcentrum (Horst).
De door het Hoorcentrum Horst beschikbaar gestelde professionele gehoorbeschermers werden gewonnen door Vic Keltjens.

Dit jaar waren er 2 geweldige ‘Live-ronden” welke gedaan werden door het Popquiz Duo (Bart & Marion) en Ewout Wiedemijer (bekend van The Great Balls of Fire). Met een ruim een half uur durend muzikaal eerbetoon aan de organisatoren wist laatstgenoemde de zaal in vuur en vlam te zetten. En dat ondanks een paar nierstenen!

Bij deze willen wij alle deelnemers aan de quiz, alle optredende artiesten, de nakijkers, Hans voor het “bejaardenfilmpje” en Pierre, Piem & Harm bedanken voor 12 geweldige quizen!

Komend weekend: de Popquiz!

Gepost op 12 oktober 2011Komende zondag is hetweer tijd voor de 12e editie van de Canix Popquiz!

Met 120 deelnemers zit ook dit jaar de Popquiz van Canix weer bomvol. De deelnemende teams zijn afkomstig uit de gehele provincie, Brabant en zelfs 2 Belgische teams.

Aan de hand van muziek- en geluidsfragmenten, hoezen, foto’s en diverse tussenrondes worden de deelnemers getest op hun parate muziekkennis van pakweg de afgelopen honderd jaar! Wat de Popquiz van Canix onderscheid van andere quizen in de regio is dat er al jaren gebruikt wordt gemaakt van een live-band bestaande uit regionale muzikanten. Omdat het, zoals het er nu naar uitziet, de laatste quiz in deze opzet gaat worden zijn er niet één maar zelfs twee verschillende live-intermezzo’s! Het beloofd dus een heel spektakel te worden daar in Lottum! Vanuit het hoger gelegen cafe van Canix heb je een perfect uitzicht over het hele gebeuren. Ideaal ook om de uitdaging aan te gaan om met een van de publieksrondes mee te doen waarmee ook dit jaar weer leuke prijzen mee te winnen zijn!

Voor de beste teams liggen er naast de traditionele platenbonnen ook dit jaar weer diverse mooie prijzen te wachten welke o.a. gesponsord worden door: TVI Computers (Horst), Cafe Cambrinus (Horst), Rozenfestival (Lottum), Jongerencentrum Canix Lottum, Boerenbond (Swolgen). Daarnaast zal er onder de deelnemers een set op maat gemaakte gehoorbeschermers worden verloot welke worden gesponsord door Het Gehoorcentrum uit Horst.

Peter Pan Speedrock foto's

Gepost op 3 oktober 2011

Bekijk de foto's van Peter Pan Speedrock hier! Verder nieuws is dat er weer een bus naar Speedfest zal gaan vanuit OJC Canix. Klik hier voor meer informatie en opgave.

Peter Pan Speedrock & CD Presentatie Remorse zaterdag!

Gepost op 29 september 2011

Remorse zal zaterdag aanstaande ook zijn CD Presentatie houden in het voorprogramma van Peter Pan Speedrock! Om dit event iets up te spicen kun je hun hele album downloaden of streamen via bandcamp!


Zorg er dus voor dat je dit niet mist! Let op: er is geen voorverkoop, enkel een dagkassa van slechts € 7,50.

Nieuwe website OJC Canix

Gepost op 28 september 2011

Welkom op de nieuwe website van OJC Canix! Bij een nieuw seizoen hoort een nieuwe website. Wij zijn er erg blij mee en we hopen dat jullie dat ook zullen zijn! De website is uitgebreid met een aantal nieuwe dingetjes zoals social media en een duidelijker overzicht van het programma. Alle foto's zijn nog gewoon terug te vinden en we hopen binnenkort nog meer foto's uit de oude doos toe te voegen!

35 Jaar Canix: nieuwe activiteiten!

Gepost op 26 september 2011

Er zijn weer nieuwe activiteiten toegevoegd aan 35 jaar Canix! We beginnen in november met een feestelijk receptie en daarna een nieuwe editie van het Discobal! Veel DJ's van de afgelopen jaren Canix zullen weer aantreden om de boel ouderwets/nieuwerwets op zijn kop te zetten! In december is er een nieuwe editie van Canix All-Stars... zoals altijd zal deze weer bijzonder en superruig worden! Meer dan 10 bands zullen de soos weer op zijn kop gaan zetten!

35 Jaar Canix in Hallo Horst aan de Maas

Gepost op 13 september 2011

Zoals jullie wellicht weten bestaat Canix dit jaar 35 jaar, hierover horen jullie de komende weken meer. Onlangs hebben een aantal ex-voorzitters van onze soos een interview gegeven voor Hallo! Bekijk het hier en druk op like :-)!

Support acts Peter Pan Speedrock bekend!

Gepost op 24 augustus 2011De support acts voor het concert van Peter Pan Speedrock zijn bekend! Deze avond zal worden afgetrapt door Black Bone en Remorse! Black Bone shows bevatten veel smerige gitaar partijen en ongecontroleerde performances. Black-Bone is power, Energie, interactie, gedrevenheid, in één woord... "Dynamite"! Hun muziek neemt je mee terug naar de schitterende old school rock, toen rockmuziek nog was zoals het bedoeld was. Echt en ruig!

Remorse is een uit Lottum afkomstige thrash metal band en is inmiddels geen onbekende meer op de planken van OJC Canix. Vandaag zullen ze hun nieuwe album 'Crush Your Pride' aan het thuis publiek presenteren. Mosh it up!