Agenda

25 mei 2013
Metal Night
Met live: State:Chaos, Acid Deathtrip & The Devil's 3rd

Open: 20.00u / Aanvang: 21.00u / Entree: €4,-Het is alweer een tijdje geleden dat er een lomp metal affice op de agenda stond van OJC Canix, maar het is weer zover: een nieuw Metal Feest! Maar liefst 3 bands zullen hun haren laten wapperen, gitaren laten ronken en hun drumstellen afsmeren voor de lokale metal fan! Met namen als Acid Deathtrip, State:Chaos en The Devil's 3rd.

De avond zal worden afgetrapt door The Devil's 3rd! Deze jonge band uit Tilburg en Vierlingsbeek speelt een mix tussen thrash en heavy metal! Ze zijn momenteel bezig om door het hele land te spelen en zullen dus ook effe snel Canix aandoen!

Daarna zal Acid Deathtrip de planken betreden! Deze vijf heren zullen hun satanische boogie aan het Lottumse publiek ten gehoren brengen. Beïnvloed door lompe sludge en harde rock 'n' roll is dit zeker een band om de gaten te houden.

De afsluiter is ook geen onbekende voor OJC Canix! State:Chaos, een thrash metal band uit het zuiden van Limburg en zeker geen onbekende meer in de metalscene. Ze hebben al meerdere grote en kleine festivals gestaan en zullen nu het café van Canix op zijn kop zetten! Dus zorg dat je haren lang zijn en elastiekjes inleveren aub!