Agenda

19 januari 2013
Nieuwjaarstreffen
Met live: Source, The Covernant & Patatje Metal

Open: 20.00u / Aanvang: 21.00u / Entree: €7,-Op zaterdag 19 januari is het weer tijd om het nieuwe jaar in te blazen met een stevig concert bij OJC Canix.

De avond zal afgetrapt worden door de nieuwe Lottumse sensatie ‘Source’! Deze heren spelen een nummers van onder andere Iron Maiden, Metallica en nog meer stevig spul.

Dan is het de beurt aan The Covernant om het podium te betreden. The Covernant zorgt op ieder podium voor een feestje. De band speelt namelijk louter hardrock en metal klassiekers die iedereen ook na een paar biertjes achter de kiezen al mee brult. Denk hierbij aan oude krakers van bands als Slayer, Metallica, Sepultura, Life of Agony, Saxon, Anthrax, S.O.D., Motörhead, AC/DC, Accept en Twisted Sister.

Als afsluiter van de avond staat Patatje Metal op het programma. Deze heren hebben we al vaker gezien in Lottum. Patatje Metal maakt al een aantal jaren de vaderlandse podia onveilig met een uniek genre: Nedermetal. Patatje Metal brengt in een wervelende rockshow herkenbare Nederlandstalige nummers in een jasje van metaal. Het biedt altijd een feest van herkenning zowel voor de fans van Hazes als de fans van Ozzy! In het verleden heeft Patatje Metal al wat onwaarschijnlijke combinaties gecreëerd. Ze mixen de band Koos Alberts met Kiss, Marco Borsato met Europe, Doe Maar met Metallica en Jan Smit met Iron Maiden. Het doet de tijden van de over the top rockshows uit de jaren 80 en 90 herleven. Elk nummer biedt een verrassende combinatie van herkenbare songs.